Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het huis
Het huis
Het zal je maar gebeuren: je erft een prachtig, statig huis met een groot stuk grond eromheen! Wilma en Johan Burggraaf willen met hun erfenis iets goeds doe... »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Sinds het overlijden van haar vader is Nicole een stil, teruggetrokken meisje. Ze krijgt weinig aandacht van haar moeder, een situatie die nog verergert als ... »
 
 
 
 
 

Kiezen voor liefde
Kiezen voor liefde
Na twaalf jaar samen weten Rowena en Armand het zeker: ze zullen voor altijd bij elkaar blijven. Armand vraagt haar ten huwelijk en ze praten over gezinsuitb... »
 
 
 
 
 

Iedere dag opnieuw
Iedere dag opnieuw
 »
 
 
 
 
 

De prijs van succes
De prijs van succes
In ‘De prijs van succes’ van Olga van der Meer snakt jonge moeder Maxine naar meer uitdaging. Ze leeft, samen met haar man Tim en dochtertje Rowena, een ... »
 
 
 
 
 

De weg van gisteren naar morgen
De weg van gisteren naar morgen
Eva Lieversen werkt als arts op een consultatiebureau, heeft een leuke flat en een hechte groep vriendinnen. Maar niemand weet dat ze worstelt met haar verle... »
 
 
 
 
 

Wervelstorm
Wervelstorm
Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haargezin heeft verlaten. Lindsey was destijds vier jaar, haar broertje Trevor en zusjeT... »