Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liesbets beslissing
Liesbets beslissing
 »
 
 
 
 
 

Een dag later
Een dag later
Als ze zestien jaar is, heeft Franka Kokshoorn een stormachtige relatie met de veel oudere Eric. Als blijkt dat ze zwanger is, biecht hij op dat hij getrouwd... »
 
 
 
 
 

De prijs van succes
De prijs van succes
 »
 
 
 
 
 

De buren van de Brugstraat
De buren van de Brugstraat
<p>In 'De buren van de Brugstraat' van Olga van der Meer hadden drie vrouwen uit dezelfde straat nooit contact totdat ze elkaar op een tuinfeest van nieuwe b... »
 
 
 
 
 

Niets te kiezen
Niets te kiezen
Op de begrafenis van zijn vrouw komt Ruurd, in 'Niets te kiezen' van Olga van der Meer, in contact met haar oude schoolvriendin Lydia. Het klikt tussen hen e... »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
Het zal je maar gebeuren: je erft een prachtig, statig huis met een groot stuk grond eromheen! Wilma en Johan Burggraaf willen met hun erfenis iets goeds doe... »
 
 
 
 
 

Te mooi om waar te zijn
Te mooi om waar te zijn
<p>Als de gescheiden Marion in ‘Te mooi om waar te zijn’ van Olga van der Meer een relatie krijgt met Harro, lijkt het leven ten goede te keren. Niet all... »
 
 
 
 
 

Liefdesvlinders
Liefdesvlinders
Liefdesvlinders<br/>Barbara Achterberg belandt in een nachtmerrie als haar man Niels wordt gearresteerd en veroordeeld vanwege het plegen van een roofoverval... »
 
 
 
 
 

Toekomstbelofte
Toekomstbelofte
De tweeling Merel en Sophie hebben altijd een hechte band gehad, vooral omdat hun ouders vrijwel hun hele leven afwezig zijn geweest. Ze komen zelfs niet opd... »
 
 
 
 
 

Wervelstorm
Wervelstorm
Lindsey Meulenbelt weet niet beter dan dat haar moeder jaren geleden haargezin heeft verlaten. Lindsey was destijds vier jaar, haar broertje Trevor en zusjeT... »