Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lonkende toekomst
Lonkende toekomst
 »
 
 
 
 
 

Tussen twee werelden
Tussen twee werelden
Als de vijfentwintigjarige Colette trouwt met de dubbel zo oude Leo, is ze dolgelukkig. Hun huwelijk is ijzersterk. Totdat Colette carrière begint te maken ... »
 
 
 
 
 

Een jaar na Milo
Een jaar na Milo
 »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
In ‘Het huis’ van Olga van der Meer erven Wilma en Johan een prachtig, statig huis met een groot stuk grond. Ze willen graag iets goeds met hun erfenis d... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 109
Jubileumomnibus 109
Drie romans en twee korte verhalen is de formule van de Jubileumomnibussen. In deze uitgave ‘De strijd om het geluk’ van Julia Burgers-Drost, ‘Als jij op ... »
 
 
 
 
 

Het glazen masker
Het glazen masker
Het gelukkige leven van Ruben en Michelle komt zwaar onder druk te staan alsMichelle wordt verkracht. Als ze later merkt dat ze zwanger is van haar belager,l... »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Sinds het overlijden van haar vader is Nicole een stil, teruggetrokken meisje. Ze krijgt weinig aandacht van haar moeder, een situatie die nog verergert als ... »
 
 
 
 
 

Liesbets beslissing
Liesbets beslissing
 »
 
 
 
 
 

Niets te kiezen
Niets te kiezen
Op de begrafenis van zijn vrouw komt Ruurd, in 'Niets te kiezen' van Olga van der Meer, in contact met haar oude schoolvriendin Lydia. Het klikt tussen hen e... »