Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Reis naar toen
Reis naar toen
<p>De ernstig zieke Ellis heeft in 'Reis naar toen' van Olga van der Meer niet lang meer te leven. Haar beste vriendin Josta besluit haar te verrassen met ee... »
 
 
 
 
 

Familieproblemen
Familieproblemen
Nieuwe verwikkelingen in de levens van de familie Nieuwkerk, die Hotel Margaretha bestiert. Barend ontmoet een nieuwe liefde. Het lukt Lieke maar niet om zwa... »
 
 
 
 
 

Dicht bij geluk
Dicht bij geluk
Het ouderlijk huis van Bianca en Annemie vormt het centrale punt van de vriendinnengroep van vijf. Het is een hechte groep, totdat een van de meiden, Annemie... »
 
 
 
 
 

Een band voor het leven
Een band voor het leven
Manon en Rob willen niets liever dan een gezin. Ze is een geboren moeder en er staan minstens drie kinderen op haar verlanglijstje. Haar zwangerschappen lope... »
 
 
 
 
 

Die ene gouden zomer
Die ene gouden zomer
 »
 
 
 
 
 

Meer dan gewoon verliefd
Meer dan gewoon verliefd
Vlak nadat de zussen Louise en Lorena hun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Helaas voor haar staat... »
 
 
 
 
 

Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Dit pakket bestaat uit 2 titels. "Liefdesvlinders" Olga van der Meer.<br/>Barbara Achterberg belandt in een nachtmerrie als haar man Niels wordt gearresteerd... »
 
 
 
 
 

Toekomstbelofte
Toekomstbelofte
De tweeling Merel en Sophie hebben altijd een hechte band gehad, vooral omdat hun ouders vrijwel hun hele leven afwezig zijn geweest. Ze komen zelfs niet opd... »
 
 
 
 
 

Met open ogen
Met open ogen
Vuur en vuur en twee héél korte lontjes: dat kan nooit goed gaan! Met open ogen van topauteur Olga van der Meer is een heerlijke roman over twee mensen die... »