Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stroomversnelling
Stroomversnelling
Een uit de hand gelopen affaire in Stroomversnelling van Olga van der Meer. Elines huwelijk is niet wat het geweest is. Ze ontvlucht de benauwende sfeer thui... »
 
 
 
 
 

Het glazen masker
Het glazen masker
Het gelukkige leven van Ruben en Michelle komt zwaar onder druk te staan als Michelle wordt verkracht en ook nog eens zwanger raakt van haar belager. Ze laat... »
 
 
 
 
 

Pakket Ina van de Beek en Olga van der Meer
Pakket Ina van de Beek en Olga van der Meer
Dit pakket bestaat uit 2 boeken: `Door het water` van Ina van der Beek, Tijdens een stormachtige nacht begin 1953 worden in het huis van de Zeeuwse Kees en E... »
 
 
 
 
 

Familieproblemen
Familieproblemen
Nieuwe verwikkelingen in de levens van de familie Nieuwkerk, die Hotel Margaretha bestiert. Barend ontmoet een nieuwe liefde. Het lukt Lieke maar niet om zwa... »
 
 
 
 
 

Hart te huur
Hart te huur
Al het slechte komt in drieën. Silva krijgt de diagnose reuma, scheidt van haar man en verliest haar baan. Ze heeft geen idee hoe ze haar leven weer op moet... »
 
 
 
 
 

Het verbond
Het verbond
‘Het verbond’ van Olga van der Meer is een herkenbare en aangrijpende roman over vier jonge, alleenstaande moeders die vriendschap sluiten en beloven dat... »
 
 
 
 
 

Happy end
Happy end
Joyce Koenders is 28 jaar als ze na een paar mislukte relaties haar<br/>grote liefde Matthijs ontmoet, in wie ze haar 'happy end' denkt<br/>te vinden. Matthi... »