Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Met open ogen
Met open ogen
Vuur en vuur en twee héél korte lontjes: dat kan nooit goed gaan!Twee mensen die smoorverliefd op elkaar zijn, maar ook het bloed onder elkaars nagels vand... »
 
 
 
 
 

Een man voor Fleur
Een man voor Fleur
Na haar scheiding en daarna een verbroken rela-tie, weet Fleur haar leven weer aardig op te pak-ken. Ondanks dat ze het druk heeft met vier opgroeiende docht... »
 
 
 
 
 

Dicht bij geluk
Dicht bij geluk
Het ouderlijk huis van Bianca en Annemie vormt het centrale punt van de vriendinnengroep van vijf. Het is een hechte groep, totdat een van de meiden, Annemie... »
 
 
 
 
 

Meer dan gewoon verliefd
Meer dan gewoon verliefd
Vlak nadat de zussen Louise en Lorena hun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Helaas voor haar staat... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Deze vijfling wordt geopend met het romantische Morgenlicht van Heleen van Rooyens idool Leni Saris. Annie Oosterbroek-Dutschun neemt dan het stokje over met... »
 
 
 
 
 

Een jaar na Milo
Een jaar na Milo
In ‘Een jaar na Milo’ van Olga van der Meer gaat Janine haast kapot van verdriet nadat haar man is overleden. Maar dat verdriet slaat om in verbazing als... »
 
 
 
 
 

Broos geluk
Broos geluk
Chantal en Jelle kunnen in Broos geluk van Olga van der Meer hun geluk niet op na de geboorte van hun dochtertje Esmeralda. Maar op een dag treffen ze haar ... »
 
 
 
 
 

Onverwerkt verleden
Onverwerkt verleden
 »
 
 
 
 
 

Jenny 2.0
Jenny 2.0
Jenny en Patricia zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school. De vriendschap verandert als Jenny trouwt met een man die Patricia niet ziet zitten, en ... »
 
 
 
 
 

Dierbaar geschenk
Dierbaar geschenk
Jolande en haar man Ralph genieten van het gezinsleven met hun twee kinderen. Dat is iets wat ze haar broer Boris en zijn man Jim ook graag gunt, maar voor h... »