Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Winterstormen
Winterstormen
<br/><br/><br/>Een zelfstandig vervolg op Die ene gouden zomer<br/><br/>Connie en Arnoud Verschuur zijn broer en zus en drijven samen een goedlopende zaak in... »
 
 
 
 
 

Bijna perfect
Bijna perfect
De twee hartsvriendinnen Tinka en Tess hebben dezelfde diepe wens: het moederschap. De tijd begint voor hen echter te dringen en het ziet er niet naar uit da... »
 
 
 
 
 

Dierbaar geschenk
Dierbaar geschenk
Jolande en haar man Ralph genieten van het gezinsleven met hun twee kinderen. Dat is iets wat ze haar broer Boris en zijn man Jim ook graag gunt, maar voor h... »
 
 
 
 
 

Op roze wielen
Op roze wielen
<p>Lorraines leven verandert in één klap als ze wordt aangereden door een vrachtwagen en nooit meer kan lopen. Het voelt alsof ze haar zelfstandigheid voll... »
 
 
 
 
 

Familieperikelen
Familieperikelen
 »
 
 
 
 
 

Onverwerkt verleden
Onverwerkt verleden
In ‘Onverwerkt verleden’ van Olga van der Meer probeert Mireille nog iets van haar huwelijk met Laurens te maken. Helaas wordt ze na een vakantie door he... »
 
 
 
 
 

Twee onder een dak
Twee onder een dak
Na een jaar noodgedwongen bij haar broer, schoonzus en zeventienjarige nichtje Ilse ingewoond te hebben, kan Bianca haar geluk niet op: ze heeft een appartem... »
 
 
 
 
 

Te mooi om waar te zijn
Te mooi om waar te zijn
<p>Als de gescheiden Marion in ‘Te mooi om waar te zijn’ van Olga van der Meer een relatie krijgt met Harro, lijkt het leven ten goede te keren. Niet all... »
 
 
 
 
 

M/V
M/V
Na de breuk met haar ex Frank begint Paulien aan een nieuw leven, inclusief een baan in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Herman, waar ze als een blok voor val... »
 
 
 
 
 

Een man voor Fleur
Een man voor Fleur
Na haar scheiding en daarna een verbroken relatie, weet Fleur haarleven weer aardig op te pakken. Ondanks dat ze het druk heeft metvier opgroeiende dochters,... »