Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Check je juridische tekst
Check je juridische tekst
Hoe zorg ik ervoor dat mijn juridische teksten voor iedereen duidelijk<br/>zijn? Hoe schrijf ik een begrijpelijke brief of beschikking? Dit boek<br/>biedt ee... »
 
 
 
 
 

Spanjaarden
Spanjaarden
Tijd is volkomen onbelangrijk voor de Spanjaard. Het is een begrenzing van zijn vrijheid en dat vindt hij niet leuk. Onthoud hierbij het woord mañana, een e... »
 
 
 
 
 

Category management in foodservice
Category management in foodservice
Dat category management een uitstekende manier is om de omzet en het rendement van productgroepen te verbeteren, is bekend uit retail. Maar ook in foodservic... »
 
 
 
 
 

Overtuigend adviseren
Overtuigend adviseren
Overtuigend adviseren biedt de tools die je als adviseur een stap verder brengen. Omdat ze je in staat stellen je advies veel handiger te verkopen, ook aan e... »
 
 
 
 
 

Grammatica geregeld
Grammatica geregeld
In Grammatica geregeld worden zo’n 140 grammaticale termen uitgelegd.<br/>Alle gebruikelijke benamingen komen aan bod: van basisbegrippen als<br/>zelfstandi... »
 
 
 
 
 

Modern leveranciersmanagement
Modern leveranciersmanagement
Informatievoorziening wordt meer en meer opgebouwd uit meerdere onderdelen en componenten. Verschillende dienstverleners leveren de dienstverlening. De invul... »
 
 
 
 
 

Eat it or beat it
Eat it or beat it
What's cookin' good lookin'?<br/><br/>Amerikanen zijn er dol op: rijmende turbo-uitdrukkingen. Eat it or beat it! geeft een hilarisch overzicht van de latest... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Outlook 2010
Basiscursus Outlook 2010
De basis voor uw succes!<br/><br/>Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Outlook 2010.<br/><br/>Outlook 2010 is een praktisch hulpmid... »
 
 
 
 
 

Het ondernemingsplan
Het ondernemingsplan
Ondernemers zijn belangrijk. Zij versterken onze welvaart en zorgen voor werkgelegenheid. Daarom is het goed dat er steeds nieuwe bedrijven van start gaan. U... »
 
 
 
 
 

De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren wordt vaak als iets mysterieus gezien – alsof je mensen aan kunt tikken met een toverstokje, zodat vervolgens iedereen overloopt... »