Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ieren
Ieren
We kennen allemaal het stereotiepe beeld van de Ieren: woeste stoere Kelten met sproeten, rode haren en blauwe ogen, die het barre weer trotseren in wollen k... »
 
 
 
 
 

Leestekens geregeld
Leestekens geregeld
Leestekens geregeld is de duidelijkste interpunctiegids van het<br/>Nederlands. De Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle leestekens<br/>en de bijbe... »
 
 
 
 
 

Amerikanen
Amerikanen
Amerikanen zijn vriendelijk. Niet omdat ze dat nou zo graag willen: ze kunnen gewoon niet anders. Denk niet dat je daardoor al na een paar happy moments een ... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Excel 2010
Basiscursus Excel 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Excel 2010.<br/>Excel is een van de meestgebruikte rekenprogramma’s. Excel 2010 heeft meer<br... »
 
 
 
 
 

De kunst van het stress beheersen
De kunst van het stress beheersen
Iedereen heeft er wel eens mee te maken: stress op het werk. Deadlines die gehaald moeten worden, tijdgebrek, veeleisende klanten: allerlei factoren kunnen t... »
 
 
 
 
 

Geen kip overboord
Geen kip overboord
Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar<br/><br/>Geen kip overboord laat zien hoe bekende Nederlanders<br/>spreekwoorden en uitdrukkingen verhaspelen.<br/><br/>All... »
 
 
 
 
 

Koplopers
Koplopers
Waar denkt u aan bij samenwerking tussen sport en bedrijf? Uw logo op de shirts van het atletiekteam? Uw naam levensgroot langs de zijlijn? Dit lijkt misschi... »
 
 
 
 
 

Slimmer werken met het kantoor in je tas
Slimmer werken met het kantoor in je tas
Door de snelle ontwikkelingen in communicatietechnologie is werken waar, wanneer en met wie je maar wilt nu al geen enkel probleem meer. In de<br/>grote were... »
 
 
 
 
 

Taal top 100
Taal top 100
genootschap onze taal. Een uitkomst inde dagelijkse taalpraktijk! Kort en duidelijk antwoord op... »
 
 
 
 
 

De kunst van het Plannen
De kunst van het Plannen
Planning is een activiteit waar je voortdurend mee bezig moet zijn als je iets tot stand wilt brengen. Als je weet op welk punt je je nu bevindt en je je uit... »