Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

Grieken
Grieken
Zelfbeheersing - hoewel een uitvinding van de oude Spartanen - is niet alleen onbekend, maar ook onbegrijpelijk voor de hedendaagse Grieken. Ze zijn onstuimi... »
 
 
 
 
 

Overtuigen op het werk
Overtuigen op het werk
Wat je zegt is belangrijk, maar nog belangrijker is hoe je iets zegt.Mensen in organisaties verzuchten nogal eens: ‘Waarom praten we toch zoveel?Kunnen we d... »
 
 
 
 
 

Check je juridische tekst
Check je juridische tekst
Hoe zorg ik ervoor dat mijn juridische teksten voor iedereen duidelijk<br/>zijn? Hoe schrijf ik een begrijpelijke brief of beschikking? Dit boek<br/>biedt ee... »
 
 
 
 
 

Naar een vraaggestuurde informatievoorziening
Naar een vraaggestuurde informatievoorziening
ITIL, ASL en BiSL hebben als markstandaarden voor IT- en informatiemanagement<br/>(beheer) een grote vlucht genomen. Om deze goed toe te kunnen passen worden... »
 
 
 
 
 

Overtuigend adviseren
Overtuigend adviseren
Overtuigend adviseren biedt de tools die je als adviseur een stap verder brengen. Omdat ze je in staat stellen je advies veel handiger te verkopen, ook aan e... »
 
 
 
 
 

Zien ze wel hoe goed je bent
Zien ze wel hoe goed je bent
‘Ze nemen me maar zoals ik ben.’<br/>Je werkt hard en wilt gewaardeerd worden op basis van je kwaliteiten. Jammer genoeg ziet niet iedereen vanzelf hoe goe... »
 
 
 
 
 

Modern leveranciersmanagement
Modern leveranciersmanagement
Informatievoorziening wordt meer en meer opgebouwd uit meerdere onderdelen en componenten. Verschillende dienstverleners leveren de dienstverlening. De invul... »