Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schuld & Vlinders
Schuld & Vlinders
Een heerlijke omnibus voor de donkere dagen.Schuld:De eerste dag van het nieuwe schooljaar. De dertienjarige Zoë is in de vakantie verhuisd en komt in een n... »
 
 
 
 
 

Ginevra
Ginevra
Florence, 1394. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er do... »
 
 
 
 
 

Jehanne-dyslexie uitgave
Jehanne-dyslexie uitgave
1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en verniel... »
 
 
 
 
 

De amulet
De amulet
Würzburg, 1630. De heksenjacht in de stad is in volle gang en ook Nina wordt verdacht van hekserij. Als ze erachter komt dat haar eigen moeder, van wie ze a... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
<p>Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn</p><p>Op een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam... »
 
 
 
 
 

Schijndood
Schijndood
De historische roman <em>Schijndood</em> vertelt het verhaal van de Amsterdamse student Kris Blanken die, gekweld door angstdromen, ten einde raad een reïnc... »
 
 
 
 
 

Midnight Blue
Midnight Blue
Na de dood van haar man wordt Catrijn huishoudster bij de familie Van Nulandt. Ze is er op haar plek en kan de vrouw des huizes ondersteunen tijdens haar sch... »
 
 
 
 
 

De bastaard van Brussel
De bastaard van Brussel
Brussel 1565. Crispijn Matsijs is eigenaar van bierbrouwerij en taveerne ‘Au brasseur’. Hij wordt in zijn werk bijgestaan door de dienstmeid Stina en haa... »