Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

The Reunion
The Reunion
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

De guillotine
De guillotine
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »
 
 
 
 
 

Schilderslief Vriendenloterij
Schilderslief Vriendenloterij
<p>Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn</p><p>Op een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartemen... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom
Vraag niet waarom
Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neer... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
Nathalie, een jonge vrouw, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathal... »
 
 
 
 
 

Het appartement
Het appartement
 »
 
 
 
 
 

De stormachtige zestiende eeuw
De stormachtige zestiende eeuw
In <em>De stormachtige zestiende eeuw</em> brengt bestsellerauteur Simone van der Vlugt de woelige periode tot leven waarin Alkmaar en andere Noord-Hollandse... »