Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schilderslief
Schilderslief
<p>Dwarsligger 620 is <em>Schilderslief </em>van Simone van der Vlugt. <em>Schilderslief</em> is een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembran... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad'van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorl... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

Ginevra
Ginevra
Florence, 1347. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er do... »
 
 
 
 
 

Das Klapperhaus
Das Klapperhaus
 »
 
 
 
 
 

De zonde waard - Grote Letter Uitgave
De zonde waard - Grote Letter Uitgave
Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er ga... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
De kaasfabriek is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere Het schaduwspel en Nachtblauw.Amsterdam, 1892. Lydia rouwt o... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
‘Rode sneeuw in december’ van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlo... »
 
 
 
 
 

De ooggetuige
De ooggetuige
Manon Jonker is getuige van een roofoverval bij een juwelier. Ze overleeft het doordat de overvallers denken dat ze blind is. Wanneer de daders erachter kome... »