Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het bosgraf
Het bosgraf
In Het bosgraf doen Daphne en haar man Roelof tijdens een wandeling een vreemde ontdekking. Vlak daarna moet Roelof steeds vaker even weg zonder duidelijke... »
 
 
 
 
 

Online
Online
Literaire Juweeltjes. Simone van der Vlugt debuteerde als kinderboekenschrijfster en... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman die zich afspeelt tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog. Van... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdw... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw
Een meeslepende roman over de ontstaansgeschiedenis van Delfts blauw.Na de dood van haar man wordt Catrijn huishoudster bij de familie Van Nulandt. Ze is er ... »
 
 
 
 
 

Schilderslief
Schilderslief
<p><em>Schilderslief </em>van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn, Geertje Dircx.</p>... »
 
 
 
 
 

De kaasfabriek
De kaasfabriek
<p><em>De kaasfabriek</em> is de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van ondere andere <em>Het schaduwspel</em> en <em>Nachtblauw</em>.... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
De historische roman 'De lege stad' van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoor... »