Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het schaduwspel
Het schaduwspel
<p><em>Het schaduwspel</em> van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is een magistrale historische roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelig... »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
<p>De literaire thriller <em>Schaduwzuster </em>van Simone van der Vlugt gaat over Marjolein, een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school... »
 
 
 
 
 

Vraag niet waarom - special Primera
Vraag niet waarom - special Primera
‘Morgen ben ik weer thuis’ van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofd... »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
De literaire thriller Schaduwzuster van Simone van der Vlugt gaat over Marjolein, een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterda... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
De thriller 'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in ... »
 
 
 
 
 

Wij zijn de Bickers!
Wij zijn de Bickers!
Tijdens de research voor haar historische romans stuitte Simone van der Vlugt op allerlei bijzondere verhalen, die ze nu in haar eerste non-fictieboek deelt.... »
 
 
 
 
 

De lege stad
De lege stad
 »
 
 
 
 
 

De zonde waard
De zonde waard
Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er ga... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw
In de historische roman Nachtblauw van bestsellerauteur Simone van der Vlugt komt huishoudster Catrijn, die op de vlucht is voor haar verleden, terecht in de... »
 
 
 
 
 

Schijndood
Schijndood
Dit dyslexie vriendelijke boek is gemaakt met het dyslexieletter font en maakt het dyslecten makkelijker om te lezen en met minder fouten, met als doel het l... »