Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schilderslief
Schilderslief
<p><em>Schilderslief </em>van Simone van der Vlugt is een meeslepende historische roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn, Geertje Dircx.</p>... »
 
 
 
 
 

De doorbraak
De doorbraak
Met haar plotselinge beroemdheid belandt de jonge zangeres Romée in een overweldigende wereld. Ze wordt lastiggevallen door haar manager, beschuldigd van pl... »
 
 
 
 
 

De amulet
De amulet
1630. De jacht op heksen is in volle gang. Vrouwen van alle leeftijden worden verdacht van hekserij en belanden op de brandstapel. Ook de 15-jarige Nina word... »
 
 
 
 
 

Rode sneeuw in december
Rode sneeuw in december
Historische roman tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog.

Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. Lideweij Feelinck krijg... »
 
 
 
 
 

De amulet
De amulet
Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapelzal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt t... »
 
 
 
 
 

Ginevra
Ginevra
Simone van der Vlugt – Ginevra<br/>De historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oud... »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland
In deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba was haar tijd ver vooruit, ... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt is een psychologisch kat-en-muisspel, dat doordringt tot in het diepst van de menselijke ziel.Lois is een jong... »
 
 
 
 
 

Finsternis
Finsternis
Finsternis »