Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Kaïnsteken
Het Kaïnsteken
(POD) Het Kaïnsteken is het zesde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, ... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Patholoog-anatoom Kay Scarpetta keert terug naar het onderzoekscentrum waar ze vijf jaar eerder na dramatische gebeurtenissen moest vertrekken. Haar opvolger... »
 
 
 
 
 

Portret van een moordenaar
Portret van een moordenaar
Jack the Ripper - zaak gesloten »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
(POD) Zwarte hoek is het tiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie best... »
 
 
 
 
 

Het risico
Het risico
 »
 
 
 
 
 

Doodsoorzaak
Doodsoorzaak
Doodsoorzaak is het zevende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaan... »
 
 
 
 
 

Het risico
Het risico
(POD) In Het risico van internationaal bestsellerauteur Patricia Cornwell, bekend van haar Kay Scarpetta-serie, moet rechercheur Winston Garano achter een tw... »
 
 
 
 
 

Zuurstof
Zuurstof
Patricia Cornwell
Zuurstof
Scarpetta thriller # 21

Studente vermoord: geen sporen
Op het sportveld van het MIT wordt een lijk gevonden. Het is van Gail Sh... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »