Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Roofdier
Roofdier
Patholoog-anatoom Kay Scarpetta werkt freelance voor de National Forensic Academy. Haar team, met Pete Marino en Lucy Farinelli, krijgt te maken met een angs... »
 
 
 
 
 

Modus operandi
Modus operandi
(POD) Modus Operandi is het vijfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, ... »
 
 
 
 
 

Cornwell pakket BLZ
Cornwell pakket BLZ
 »
 
 
 
 
 

Chaos
Chaos
Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteke... »
 
 
 
 
 

Mortuarium
Mortuarium
Een zesjarig jongetje is op gruwelijke wijze vermoord in zijn achtertuin. Vrij snel wordt een verdachte opgepakt die de moord bekent: Johnny Donahue. Maar da... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
 »
 
 
 
 
 

Rigor mortis
Rigor mortis
Rigor Mortis is het vierde uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit... »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
(POD) Scherp is het tweeëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze bete... »
 
 
 
 
 

Sporen
Sporen
Patholoog-anatoom Kay Scarpetta keert terug naar het onderzoekscentrum waar ze vijf jaar eerder na dramatische gebeurtenissen moest vertrekken. Haar opvolger... »