Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mortuarium
Mortuarium
 »
 
 
 
 
 

Zuurstof
Zuurstof
Patricia Cornwell
Zuurstof
Scarpetta thriller # 21

Studente vermoord: geen sporen
Op het sportveld van het MIT wordt een lijk gevonden. Het is van Gail Sh... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
(POD) Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie bet... »
 
 
 
 
 

Rigor mortis
Rigor mortis
Patricia CornwellRigor mortisEen Kay Scarpetta thrillerRonnie Joe Waddell wordt, na tien jaar dodencel, op de elektrische stoel geëxecuteerd. Conform de pro... »
 
 
 
 
 

Het eindstation
Het eindstation
Ik staar de duisternis in, half gelovend dat ik, als de morgen komt, zal ontdekken dat wat er is gebeurd, gewoon weer een van mijn akelige dromen is geweest.... »
 
 
 
 
 

Zuurstof
Zuurstof
Zuurstof is het eenentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande ... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »
 
 
 
 
 

Onnatuurlijke oorzaak
Onnatuurlijke oorzaak
<p>In de wildernis van Noord-Virginia worden de lichamen van twee kampeerders gevonden. De slachtoffers zijn zo toegetakeld dat ze niet meer herkenbaar zijn.... »
 
 
 
 
 

Scarpetta
Scarpetta
Scarpetta is het zestiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »