Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwarte hoek
Zwarte hoek
De nachtmerrie begint als op een Belgisch vrachtschip het half vergane lijk wordt aangetroffen van een onbekende man.

Op het eerste gezicht gaat het om een ... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
(POD) Zwarte hoek is het tiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie best... »
 
 
 
 
 

Doodsoorzaak
Doodsoorzaak
Doodsoorzaak is het zevende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaan... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
Fataal weekend is het allereerste boek uit de bloedstollend spannende Kay Scarpetta-serie van bestsellerauteur Patricia Cornwell. Het boek betekende Cornwell... »
 
 
 
 
 

Al wat overblijft
Al wat overblijft
Al wat overblijftVier keer worden er lichamen van jonge stellen gevonden in een vergaande staat van ontbinding. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta en de politie... »
 
 
 
 
 

Dodenrol
Dodenrol
Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende... »
 
 
 
 
 

Rood waas
Rood waas
(POD) Rood waas is het negentiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie b... »
 
 
 
 
 

Gewetenloos
Gewetenloos
(POD) Gewetenloos is het drieëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
<p>De grootste thrillerschrijfster aller tijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwingste deel... »
 
 
 
 
 

Fataal weekend
Fataal weekend
PATRICIA CORNWELL: Fataal weekendDe Beste Thrillers Aller Tijden - 6'De doden zijn weerloos en de ontering van deze vrouw was nog maar net begonnen, net als ... »