Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zuurstof
Zuurstof
(POD) Zuurstof is het eenentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze seri... »
 
 
 
 
 

Zwarte hoek
Zwarte hoek
Een Kay Scarpetta Factor »
 
 
 
 
 

Scherp
Scherp
Scherp is het tweeëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie bestaat uit... »
 
 
 
 
 

Autopsie
Autopsie
De grootste thrillerschrijfster allertijden en de meest legendarische patholoog-anatoom uit de literatuur zijn terug voor het nieuwe, vijfentwingste deel in ... »
 
 
 
 
 

Het eindstation
Het eindstation
Het eindstation is het elfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie beteken... »
 
 
 
 
 

Roofdier (POD)
Roofdier (POD)
(POD) Roofdier is het veertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, be... »
 
 
 
 
 

Het eindstation
Het eindstation
Ik staar de duisternis in, half gelovend dat ik, als de morgen komt, zal ontdekken dat wat er is gebeurd, gewoon weer een van mijn akelige dromen is geweest.... »
 
 
 
 
 

Rigor mortis
Rigor mortis
Rigor Mortis is het vierde uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit... »
 
 
 
 
 

Modus operandi
Modus operandi
Modus Operandi is het vijfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaa... »