Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bij Anna in de straat
Bij Anna in de straat
Anna is haar knuffel Konijn kwijt! Samen met mama gaat ze op zoek bij alle vriendjes in de straat. Zoek je mee? Bij iedereen mag Anna even binnen kijken. Elk... »
 
 
 
 
 

Ik wil een Tuutje
Ik wil een Tuutje
 »
 
 
 
 
 

Milan wordt grote broer
Milan wordt grote broer
Een warm verhaal over een nieuwe baby en grote broer of zus worden. Voor kinderen vanaf 24 maanden, met de emoties van het kind als thema.De mama van Milan h... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi is (niet) bang
Heksje Mimi is (niet) bang
Heksje Mimi is nooit bang. Niet van spinnen en ook niet van muizen. En al helemaal niet van monsters. Tot ze op een dag in bed ligt en iets hoort. Zou er een... »
 
 
 
 
 

Anna's grote lenteboek
Anna's grote lenteboek
Buiten wordt het warmer enschijnt het zonnetje weer vaker.De natuur kleurt groen en is vol leven.Vogels en andere dieren krijgen kleintjes,het gras groeit en... »
 
 
 
 
 

Anna eet graag fruit
Anna eet graag fruit
Een heerlijk verhaal over hoe lekker fruit en fruitdrankjes wel zijn. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.Anna gaat met... »
 
 
 
 
 

Anna bij de kapper
Anna bij de kapper
Een vrolijk verhaal over een afspraak bij de kapper. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Vandaag gaat Anna met papa naar d... »