Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het paasverhaal
Het paasverhaal
Het Paasverhaal herverteld aan jonge kinderen, met een toegankelijke tekst en felgekleurde prenten. Jezus is de zoon van God. Op een dag gaat hij naar Jeruza... »
 
 
 
 
 

Vrolijk Pasen! magneetboekje
Vrolijk Pasen! magneetboekje
<p>Het is Pasen. Heel vroeg in de ochtend, als iedereen nog slaapt, verstopt de paashaas eitjes in de tuin van Daan en Emma. Als die wakker worden, stormen z... »
 
 
 
 
 

Anna viert carnaval
Anna viert carnaval
Een vrolijk verhaal over het vieren van carnaval. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Vandaag is het carnaval. Anna is ve... »
 
 
 
 
 

Vrolijk Pasen!
Vrolijk Pasen!
Een vrolijk verhaal vol verstopte paaseitjes. Om van te smullen! Voor paashaasjes vanaf 4 jaar.<br/><br/>Het is Pasen. Maar ... de paasmandjes zijn nog leeg!... »
 
 
 
 
 

Vertelplaten
Vertelplaten
Voorlezen aan een groep kinderen wordt nu nog leuker met de vertelplaten van de leukste Anna titels van Kathleen Amant. Terwijl de kinderen naar de grote pre... »
 
 
 
 
 

De eerste schooldag van Milan
De eerste schooldag van Milan
Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Al snel maakt Milan een vriend. Ze eten s... »
 
 
 
 
 

Grote Anna en de wiebeltand
Grote Anna en de wiebeltand
Een herkenbaar en geruststellend boek over de eerste losse tand, met achterin informatie over mondhygiëne en de tandwisseling. Voor wiebelaars vanaf 5 jaar.... »
 
 
 
 
 

Lou op weg naar school
Lou op weg naar school
Lou heeft kriebels in zijn buik.<br/>Vandaag gaat hij voor de eerste keer op schoolreis!<br/>Lou geeft vake en zijn babyzusje een kus en neemt zijn rugzak.<b... »
 
 
 
 
 

Dag zon, dag maan
Dag zon, dag maan
Dag Zon Dag Maan »