Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het paasverhaal
Het paasverhaal
Het Paasverhaal herverteld aan jonge kinderen, met een toegankelijke tekst en felgekleurde prenten. Jezus is de zoon van God. Op een dag gaat hij naar Jeruza... »
 
 
 
 
 

Vrolijk Pasen!
Vrolijk Pasen!
Een vrolijk verhaal vol verstopte paaseitjes. Om van te smullen! Voor paashaasjes vanaf 4 jaar.<br/><br/>Het is Pasen. Maar ... de paasmandjes zijn nog leeg!... »
 
 
 
 
 

Anna ruimt op
Anna ruimt op
Anna is Konijn kwijt.Ze kan hem nergens vinden.Niet tussen de blokken en niet tussen de poppen.Wat een rommel! Waar is Konijn nu toch gebleven?Misschien moet... »
 
 
 
 
 

De schoeinsjte kestdag van Rudy
De schoeinsjte kestdag van Rudy
<p>‘t Es weiral bekanst kestdag. Aal de biestige kammerotjes zen schampavie d’n hof af ver de Kestmaan t’ helpen mé pakskes te mauken en ba de kingere... »
 
 
 
 
 

Lou op weg naar school
Lou op weg naar school
Lou heeft kriebels in zijn buik.<br/>Vandaag gaat hij voor de eerste keer op schoolreis!<br/>Lou geeft vake en zijn babyzusje een kus en neemt zijn rugzak.<b... »
 
 
 
 
 

Anna in de dierentuin
Anna in de dierentuin
Een vrolijk verhaal over een dagje in de dierentuin. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Anna en papa gaan vandaag samen ... »
 
 
 
 
 

Ik help mama magneetboekje
Ik help mama magneetboekje
Dit nieuwe deel in de reeks magneetboekjes Kleine Handjes gaan opnieuw recht naar het hart van jonge kinderen. Want mama helpen is op die leeftijd nog een er... »
 
 
 
 
 

In bad
In bad
 »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi op stap met de klas
Heksje Mimi op stap met de klas
Vertel- en voorleesplaten voor in de kleuterklas of het kinderdagverblijf.<br/><br/>Vandaag gaat Heksje Mimi met de hele klas op stap naar de heksenbinnenspe... »