Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieve Sinterklaas
Lieve Sinterklaas
Een warm sinterklaasverhaal over een beetje zenuwachtig zijn. Voor alle liefhebbers en lievelingen van de Sint. Voor kinderen vanaf 2 jaar. Anna mag vandaag ... »
 
 
 
 
 

Anna poetst haar tanden
Anna poetst haar tanden
Anna is moe. Ze gaat naar bed.Maar eerst moet ze haar tanden nog poetsen.Anna pakt haar tandenborstel en mama doet er speciale peutertandpasta op.Dan kan het... »
 
 
 
 
 

Dierenboek
Dierenboek
Dit boek neemt uw kind mee op verkenningstocht in de dierenwereld. De dieren zijn geordend volgens vijf themas elk thema begint met een mooie kijkplaat en ee... »
 
 
 
 
 

Grote Anna leert paardrijden
Grote Anna leert paardrijden
Grote Anna en mama zijn net aangekomen in de manege. Anna heeft haar rijbroek, rijlaarzen en veiligheidsvest aan. Ze volgt paardrijles bij juf Laure en vanda... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi tovert sneeuw
Heksje Mimi tovert sneeuw
Het is een natte en koude winter. Heksje Mimi springt boos met haar laarsjes in de plassen. Ze heeft er genoeg van. Ze wil geen regen, ze wil sneeuw! Mimi pa... »
 
 
 
 
 

Vertelplaten
Vertelplaten
Voorlezen aan een groep kinderen wordt nog leuker met deze vertelplaten. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst handig... »
 
 
 
 
 

Ik wil mijn knuffel
Ik wil mijn knuffel
knuffeldier »
 
 
 
 
 

Grote Anna leert fietsen
Grote Anna leert fietsen
Een speels en leerzaam boek over Grote Anna die leert fietsen. Geschikt voor snelle fietsertjes vanaf 4 jaar.Grote Anna wil leren fietsen, net als haar buurj... »
 
 
 
 
 

Anna viert Halloween
Anna viert Halloween
Het is Halloween. Anna’s mama versierthet huis en papa maakt van een pompoeneen griezelmannetje dat licht geeft.En Anna? Die wordt heksje Anna.Dan komt buu... »