Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kamishibai Het kerstverhaal
Kamishibai Het kerstverhaal
13 vertelplaten »
 
 
 
 
 

Kiekeboe!
Kiekeboe!
Kiekeboe! Slaap je al? <br/>Wie verstopt zich onder de deken?<br/>Ik zie een staartje.<br/>Van wie zou dat zijn?<br/>Raad mee en kijk of iedereen al slaapt.<... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi op vakantie
Heksje Mimi op vakantie
Heksje Mimi en haar heksenvriendjes gaan samen op vakantie naar zee. Het is een lange rit met de bus, maar de heksjes zingen en lachen de hele weg. Aan zee s... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en Beer
Heksje Mimi en Beer
Heksje Mimi en Beer gaan samen spelen. Mimi wil boksen met haar nieuwe bokshandschoenen. Ze geeft Beer een dreun in zijn dikke buik. Dat vindt hij niet erg.<... »
 
 
 
 
 

Eerste doeboek
Eerste doeboek
Een doeboek waar kleuters en peuters hun hartje volledig aan kunnen ophalen. 64 paginarsquos boordevol spelletjes op maat van de kleinste kinderhandjes.nbsp ... »
 
 
 
 
 

Anna poetst haar tanden
Anna poetst haar tanden
Anna is moe. Ze gaat naar bed.Maar eerst moet ze haar tanden nog poetsen.Anna pakt haar tandenborstel en mama doet er speciale peutertandpasta op.Dan kan het... »
 
 
 
 
 

Konijn knuffelpop
Konijn knuffelpop
Een zacht knuffelvriendje met lange oren. Precies zoals Anna heeft!Spelen en leren met je lievelingspersonagesVoor jonge kinderen is het leven één grote on... »
 
 
 
 
 

Anna en de zomer
Anna en de zomer
Het is zomer.De zon schijnt en buiten is het lekker warm.Vrolijk huppelt Anna door de tuin op haar sandalen.Anna is dol op de zomer.Met haar broertje Lars sp... »
 
 
 
 
 

Mijn bedtijdkalender
Mijn bedtijdkalender
Mijn bedtijdkalender is een kalender van Anna voor jou.Samen met Anna leer je stap voor stap alles wat je moet doen voor je naar bed gaat.Opruimen, je tandje... »