Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Feestvarken
Feestvarken
 »
 
 
 
 
 

Mijn wereld
Mijn wereld
Dit is het boek van Daan.
Hij is al groot en kan al veel.
Hij telt tot vijf maar kan wel tien pannenkoeken op!
Op het potje? Mooi niet, Daan gaat naar de gro... »
 
 
 
 
 

Milan en de tutjesboom
Milan en de tutjesboom
Een boek dat het afscheid van de tut nét iets makkelijker maakt. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.Milan heeft een r... »
 
 
 
 
 

Ik help papa
Ik help papa
<p>In de reeks Kleine Handjes magneetboekjes deed <em>Ik help mama</em> het erg goed. Om de balans in evenwicht te houden is er nu ook <em>Ik help papa</em>.... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van de Samaritaan
Het verhaal van de Samaritaan
- Parabel op kleuterformaat- Over vooroordelen en zorgen voor elkaar- Perfect inzetbaar in het kleuteronderwijsJe bent een goed mens, als je goed doet voor a... »
 
 
 
 
 

Anna en haar lieve papa
Anna en haar lieve papa
Anna is vandaag alleen thuis met papa. Het wordt een superleuke papa-dag. Anna en papa voetballen in de tuin en spelen een spelletje. Maar ze doen samen ook ... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas
Sinterklaas
<p>Daan beleeft spannende tijden, want de Sint komt op bezoek.</p><p>En de lezertjes? Die beleven het allemaal mee! Met de magneten kunnen ze wegdromen in... »
 
 
 
 
 

Kindje lacht, kindje huilt
Kindje lacht, kindje huilt
Fijn spelen en gaan wandelen, lekker eten en in bad … en daarna naar bed! Dat is allemaal héél leuk. Of toch niet?Een herkenbaar peuterboek over alledaag... »