Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De hond
De hond
 »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij
 »
 
 
 
 
 

Geillustreerde Honden encyclopedie
Geillustreerde Honden encyclopedie
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op eigenschapen die voor u van belang zijn. Het karakter... »
 
 
 
 
 

Honden fokken
Honden fokken
Wanneer mensen een teef hebben ligt een nestje pups binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal blij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei tips... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijft ien enzeventien. De achttienja... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
<b>Limited edition: genummerd en gesigneerd. </B>De nieuwe Esther Verhoef – spannender dan ooitEen mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanw... »
 
 
 
 
 

Nouveau riche
Nouveau riche
 »