Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieve mama
Lieve mama
Deze editie is speciaal voor de NS Publieksprijs! Vanuit dit e-boek kunt u direct uw stem uitbrengen. Het e-boek is te koop t/m woensdag 18 november 2015.Hoe... »
 
 
 
 
 

Geillustreerde Honden encyclopedie
Geillustreerde Honden encyclopedie
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op eigenschapen die voor u van belang zijn. Het karakter... »
 
 
 
 
 

Duitse herder
Duitse herder
De Duitse Herder kan zonder overdrijving 's werelds populairste werk-, sport- en gezinshond worden genoemd. Niet alleen de uitmuntende werkcapaciteiten, inte... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

Verraten
Verraten
Verraten »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
dwarsligger 460‘Lieve mama’ van Esther Verhoef gaat over de vraag hoever je gaat om je gezin te beschermen. Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner,... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<strong>Een sterrenkok, zijn jonge vrouw... en haar minnaar
</strong>
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel St... »