Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rendezvous
Rendezvous
Rendezvous »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
<p>In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller <em>Close-up</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw o... »
 
 
 
 
 

Rendez-vous
Rendez-vous
Rendez-vous is verfilmd onder regie van Antoinette Beumer (bekend van Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw) en vanaf 4 juni te zien in de bioscoop. De hoofdrol... »
 
 
 
 
 

Déjà-vu
Déjà-vu
<p>In de razendspannende psychologische thriller Déja vu van bestsellerauteur Esther Verhoef raakt de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwij... »
 
 
 
 
 

Heilige Birmaan
Heilige Birmaan
De Heilige Birmaan is wereldwijd n van de bekendste en meest geliefde kattenrassen. In deze basisgids worden alle belangrijke facetten van het houden en verz... »
 
 
 
 
 

Golden Retriever
Golden Retriever
De Golden retriever is al jarenlang een heel populaire rashond. Dat is niet verwonderlijk Goldens zijn zeer sociaal en vriendelijk en hebben een evenwichtig ... »
 
 
 
 
 

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven
Vol levenslust trekt Esther Verhoef er in De mooiste tijd van je leven op uit. De kinderen zijn uitgevlogen, haar agenda is leger en het is nog te vroeg voor... »
 
 
 
 
 

Facade
Facade
Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet? Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakan... »
 
 
 
 
 

De kraamhulp
De kraamhulp
<p><em>De kraamhulp</em> beschrijft beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een be... »