Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther VerhoefNazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op ... »
 
 
 
 
 

Offline
Offline
“Offline” is het derde verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Verhoef door... »
 
 
 
 
 

Handboek katten fokken
Handboek katten fokken
Handboek
Katten fokken
Een onmisbare, waardevolle en zeer uitgebreide gids boordevol praktijkgerichte informatie voor eenieder die zich bezighoudt - of bezig... »
 
 
 
 
 

Déjà vu
Déjà vu
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft zich een half jaar eer... »
 
 
 
 
 

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven
Vol levenslust trekt Esther Verhoef er in De mooiste tijd van je leven op uit. De kinderen zijn uitgevlogen, haar agenda is leger en het is nog te vroeg voor... »
 
 
 
 
 

Duitse herder
Duitse herder
De Duitse Herder kan zonder overdrijving 's werelds populairste werk-, sport- en gezinshond worden genoemd. Niet alleen de uitmuntende werkcapaciteiten, inte... »
 
 
 
 
 

Britse Korthaar
Britse Korthaar
Brits- Korthaarkatten behoren tot de populairste kattenrassen.Gezien hun gemoedelijke, stabiele aard en hun aantrekkelijke uiterlijk is dat niet zo verwonder... »
 
 
 
 
 

Déjà vu 3voor2 2011
Déjà vu 3voor2 2011
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfj... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
Esther Verhoef<br/>Nazomer<br/><br/>Twee werelden.<br/>Eén vrouw.<br/>Nazomer<br/><br/>Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. ... »