Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten fokken
Katten fokken
Wanneer mensen een poes hebben ligt een nestje kittens binnen bereik. Maar wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? In deze basisgids vindt u allerlei ti... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen... »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
dwarsligger 460‘Lieve mama’ van Esther Verhoef gaat over de vraag hoever je gaat om je gezin te beschermen. Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner,... »
 
 
 
 
 

De Nachtdienst
De Nachtdienst
Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst.
Nu ben je nooit meer veilig.

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de prak... »
 
 
 
 
 

Border Collie
Border Collie
De Border Collie is een van de populairste hondenrassen. Toch is dit ras niet voor iedereen geschikt. Border Collies hebben veel beweging en bezigheid nodig ... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<b>Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023</b>Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-... »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

Verraten
Verraten
Verraten »