Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jack Russel Terrier
Jack Russel Terrier
De kortbenige Jack Russel terriër en de Parson Jack Russel Terriër zijn twee rassen die veel op elkaar lijken. Beide zijn actief, onvermoeibaar en uiterst ... »
 
 
 
 
 

Vegetarisch - da's pas koken
Vegetarisch - da's pas koken
De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygiënische vleesverwerkingsindustrie. Het is d... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<strong>Een sterrenkok, zijn jonge vrouw... en haar minnaar
</strong>
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel St... »
 
 
 
 
 

Labyrint
Labyrint
In Labyrint – De verhalen komt het allerbeste van verslavende tv-series samen op papier: spanning, intrige, actie, seks, moord en wraak.Esther Verhoef betr... »
 
 
 
 
 

Verstoßen
Verstoßen
 »
 
 
 
 
 

Geillustreerde Honden encyclopedie
Geillustreerde Honden encyclopedie
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op eigenschapen die voor u van belang zijn. Het karakter... »
 
 
 
 
 

Erken mij & andere wraakverhalen
Erken mij & andere wraakverhalen
Nieuwe spannende verhalenbundel van bestseller-auteur Esther Verhoef. Wraak is een geliefd thema, het appelleert aan ons rechtvaardigheidsgevoel. Maar wat in... »
 
 
 
 
 

Close-up
Close-up
<p>In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller <em>Close-up</em> van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw o... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »