Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Agaporniden
Agaporniden
Het complete assortiment van de agapornidensoorten (kleine Afrikaanse papegaaiachtigen) komt aan de orde. De schrijfster doet dit met vaart en slaat geen enk... »
 
 
 
 
 

Rendez-Vous
Rendez-Vous
 »
 
 
 
 
 

Nazomer
Nazomer
dwarsligger 485 Esther Verhoef NazomerTwee werelden.Eén vrouw.NazomerModeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf flore... »
 
 
 
 
 

Verraten
Verraten
Verraten »
 
 
 
 
 

Lieve mama
Lieve mama
Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van derti... »
 
 
 
 
 

Jack Russel Terrier
Jack Russel Terrier
De kortbenige Jack Russel terriër en de Parson Jack Russel Terriër zijn twee rassen die veel op elkaar lijken. Beide zijn actief, onvermoeibaar en uiterst ... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<b>Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023</b>Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-... »
 
 
 
 
 

Kippen
Kippen
Kippen zijn als huisdier in opkomst. Van oudsher een boerderijdier, wordt de kip nu in toenemende mate in (stads)tuinen gehouden. Groenafval en brood eten ki... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
<strong>Een sterrenkok, zijn jonge vrouw... en haar minnaar
</strong>
Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel St... »
 
 
 
 
 

Labyrint
Labyrint
In Labyrint – De verhalen komt het allerbeste van verslavende tv-series samen op papier: spanning, intrige, actie, seks, moord en wraak.Esther Verhoef betr... »