Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Erken mij
Erken mij
<p>In <em>Erken mij </em>van Esther Verhoef is Daphne Hoveling, 28 en single, een halfjaar in therapie geweest bij de veertien jaar oudere psycholoog Etienne... »
 
 
 
 
 

Na sluitingstijd
Na sluitingstijd
“Na sluitingstijd” is het eerste verhaal uit de bundel ‘Erken mij & andere wraakverhalen’ van bestsellerauteur Esther Verhoef. In 2006 brak Esther Ve... »
 
 
 
 
 

Kippen encyclopedie
Kippen encyclopedie
Het houden van kippen is de laatste jaren opvallend populair geworden. Was het houden van kippen vroeger voorbehouden aan boeren en mensen die vrij woonden, ... »
 
 
 
 
 

Tegenlicht
Tegenlicht
<p><em>Tegenlicht</em> is een meeslepende roman over de verstrekkende gevolgen van een ontregelde jeugd.</p><p>Vera Zagt heeft een turbulente jeugd gehad. Ha... »
 
 
 
 
 

Façade
Façade
Hij leek zo aardig.Dat je hem ontmoette, was toeval.Of niet?Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie... »
 
 
 
 
 

Bullmastiff
Bullmastiff
De Bullmastiff is een bijzondere rashond die de afgelopen jaren steeds meer in populariteit toeneemt. In deze basisgids vindt u alle belangrijke informatie o... »
 
 
 
 
 

Pastorale brieven
Pastorale brieven
een praktische bijbelverklaring »
 
 
 
 
 

Verstoßen
Verstoßen
 »
 
 
 
 
 

Is uw man al af?
Is uw man al af?
In 'Is uw man al af? zijn de leukste columns gebundeld, die bestsellerauteur Esther Verhoef schreef voor weekblad 'Margriet'. Ze was jarenlang geliefd column... »
 
 
 
 
 

Onder druk
Onder druk
 »