Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gezonken schat
Gezonken schat
 »
 
 
 
 
 

Atlantis ontdekt / Vixen 03
Atlantis ontdekt / Vixen 03
Clive Cussler
De grootmeester van de avontuurlijke thriller
ATLANTIS ONTDEKT
Dirk Pitt en zijn team worden op zee aangevallen door een vaartuig dat al lang g... »
 
 
 
 
 

De provocateur
De provocateur
In dit zesde deel van de spectaculaire Isaac Bell-serie wordt de onverschrokken privédetective naar West-Virginia gestuurd om undercover als mijnwerker zien... »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

De race
De race
<p>Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voor... »
 
 
 
 
 

De kaper
De kaper
Wanneer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op weg naar Libië met een vliegtuig neerstort, huurt de CIA kapitein Juan Cabrillo in om haar op te s... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
<p>Midden op de Indische Oceaan is een onderzoeksschip van de National Underwater and Marine Agency (NUMA) bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het n... »
 
 
 
 
 

De gangster
De gangster
<p>1906, New York City: de Italiaanse misdaadgroep De Zwarte Hand maakt zich schuldig aan ontvoering, afpersing, brandstichting en moord. Wanneer een coaliti... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het... »