Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »
 
 
 
 
 

Het oog van de orkaan
Het oog van de orkaan
<p>Juan Cabrillo en de bemanning van zijn supergeheime spionageschip Oregon zijn op het nippertje ontsnapt bij een missie op de Congo-rivier als zij een nood... »
 
 
 
 
 

Poorten van Hades
Poorten van Hades
<p>Tijdens de eerste reis van het luxe cruiseschip Emerald Dolphin breekt er plotseling brand uit. Spoedig daarna zinkt het schip. Wat is de oorzaak van deze... »
 
 
 
 
 

Dood op de Zwarte Zee
Dood op de Zwarte Zee
Een wanhopige poging in 1917 om de rijkdom en macht van het Romanov-rijk te behouden. Een bommenwerper uit de Koude Oorlog met een dodelijke lading. Mysterie... »
 
 
 
 
 

Nighthawk
Nighthawk
Wanneer het meest geavanceerde vliegtuig ooit boven de Grote Oceaan verdwijnt, nemen Kurt Austin en Joe Zavala deel aan een dodelijke wedstrijd om de machine... »
 
 
 
 
 

Operatie Dragon
Operatie Dragon
Zwarte Beertjes. Japan is nu de leidende natie. In Amerika maken de Japanners steeds meer de... »
 
 
 
 
 

De provocateur
De provocateur
In dit zesde deel van de spectaculaire Isaac Bell-serie wordt de onverschrokken privédetective naar West-Virginia gestuurd om undercover als mijnwerker zien... »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

De race
De race
<p>Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voor... »
 
 
 
 
 

De kaper
De kaper
Wanneer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op weg naar Libië met een vliegtuig neerstort, huurt de CIA kapitein Juan Cabrillo in om haar op te s... »