Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sahara
Sahara
Classic Dirk Pitt adventure, where the adventurer is drawn to the... »
 
 
 
 
 

De race
De race
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!</p><p>Het is het jaar 1899. Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
1954. Toestel Vixen stijgt op richting Stille Oceaan met een uiterst geheime en dodelijke lading. Kort na opstijgen verdwijnt het vliegtuig van alle radars. ... »
 
 
 
 
 

Operatie IJsberg
Operatie IJsberg
 »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »
 
 
 
 
 

De messentrekker
De messentrekker
1911. Isaac Bell van het Van Dorn Detective Agency wordt ingehuurd om een vrouw op te sporen die van huis is weggelopen om actrice te worden. Maar tot zijn g... »
 
 
 
 
 

Titanic
Titanic
<p>In het voorjaar van 1912 maakte de Titanic zijn eerste reis. Een legendarische ondergang, omgeven door onopgeloste mysteries. Had het schip in zijn kluize... »
 
 
 
 
 

Backcard Duivelsadem
Backcard Duivelsadem
Duivelsadem Backcard 3 Ex. »
 
 
 
 
 

Het oog van de orkaan
Het oog van de orkaan
<p>Juan Cabrillo en de bemanning van zijn supergeheime spionageschip Oregon zijn op het nippertje ontsnapt bij een missie op de Congo-rivier als zij een nood... »
 
 
 
 
 

Dodelijk tij
Dodelijk tij
<p>Dodelijk tij
Een extreem dodelijk gif wordt met opzet over de kust van Alaska verspreid. Iedereen die hiermee in aanraking komt, gaat dood. Aan Dirk Pitt... »