Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Navigator
De Navigator
Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in h... »
 
 
 
 
 

De scherpschutter
De scherpschutter
Als privédetective Isaac Bell de monopolie van John D. Rockefeller Standard Oil onderzoekt, neemt de zaak een dodelijke wending. Een sluipschutter vermoordt... »
 
 
 
 
 

Duik in het duister
Duik in het duister
<p>De Verenigde Staten staan aan de rand van de afgrond. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Een geheimzinni... »
 
 
 
 
 

Reis van de farao's
Reis van de farao's
In 1074 v.C. verdwijnen schatten uit de graven van Egyptische farao's. In 1927 raakt een roekeloze Amerikaanse piloot vermist tijdens een transcontinentale v... »
 
 
 
 
 

Spookschip
Spookschip
Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Heeft hij nou een oude vrien... »
 
 
 
 
 

Duivelsadem
Duivelsadem
<p>Een wetenschappelijke doorbraak om de opwarming van de aarde te keren, een reeks onverklaarbare dodelijke ongevallen in Brits-Columbia, een golf internati... »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
<p>De start van een nieuwe avonturenreeks

Al tientallen jaren genieten miljoenen lezers van de boeken van bestsellerauteur Clive Cussler. Maak nu kennis met... »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

De saboteur
De saboteur
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!

Het is het jaar 1907. Treinongelukken, branden en explosies verwoesten de nieuwe s... »