Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schokgolf
Schokgolf
<p>Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding va... »
 
 
 
 
 

Dodenschip
Dodenschip
<p>Juan Cabrillo is de kapitein van de Oregon, een hightech schip dat wordt bemand door voormalige militairen en spionnen en dat de ene na de andere gevaarli... »
 
 
 
 
 

Dodelijke lading
Dodelijke lading
 »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »
 
 
 
 
 

Wassende maan
Wassende maan
In het jaar 367 na Christus ontsnapt een Romeinse galei met een bijzondere vracht op het nippertje aan piraten. In 1916 explodeert een Engels oorlogsschip op... »
 
 
 
 
 

Pijl van Poseidon
Pijl van Poseidon
<p>PIJL VAN POSEIDON - EEN DIRK PITT THRILLER </p><p>De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeĆ«r, gebouwd met z... »
 
 
 
 
 

May-Day
May-Day
 »
 
 
 
 
 

Storm in Havana
Storm in Havana
<p>EEN KNALLEND AVONTUUR VAN BIJNA VIERHONDERD PAGINA'S LANG: DIRK PITT IS TERUG!

Alarm op de Caribische zee! Dirk Pitt maakt jacht op een bende schurken di... »
 
 
 
 
 

Zwarte wind
Zwarte wind
<p>Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog probeert Japan de Verenigde Staten nog een wanhopige slag toe te brengen - een kamikazeactie, uitgevoe... »
 
 
 
 
 

Licht de Titanic!
Licht de Titanic!
 »