Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Passie in Peking
Passie in Peking
Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het wel bekeken met de liefde. Zij valt nou eenmaal altijd op getrouwde mannen di... »
 
 
 
 
 

Amber trilogie
Amber trilogie
Een ontroerende romantische familie-trilogie van ruim 700 pagina's voor uren leesplezier!Amber Wilkens droomt ervan om een beroemde mannequin te worden. Een ... »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Een vrolijke chicklit met een spannend paranormaal sausje van top-auteur Anita Verkerk!Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakj... »
 
 
 
 
 

Sprong naar de liefde
Sprong naar de liefde
Twéé heerlijke liefdesromans in één band van bestseller auteur Anita Verkerk!In Sprong naar de Liefde wordt Sandra door haar vriend Rutger in de steek ge... »
 
 
 
 
 

Moeders wil
Moeders wil
In de relatie tussen moeders en dochters botert het niet altijd. Ook als de dochters volwassen zijn en op zoek gaan naar een partner, houden veel moeders gra... »
 
 
 
 
 

The Enchanted Castle
The Enchanted Castle
Hot Romance. When love and passion are cast aside in favor of Michael's career, he... »
 
 
 
 
 

Vergeten schande
Vergeten schande
Inge is gelukkig getrouwd met Arno en ze hebben een zoontje. Toch is haar geluk niet helemaal volmaakt.Wie is haar echte moeder? Niemand wil het vertellen...... »