Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oostzee Romance
Oostzee Romance
Oostzee Romance is het tweede boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte ve... »
 
 
 
 
 

Passie in Peking
Passie in Peking
Een zonnige liefdesroman van Anita Verkerk, die zich afspeelt in Peking!Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het wel b... »
 
 
 
 
 

Heisa in Venetië
Heisa in Venetië
Co-pilote Rozemarijn, journaliste Lianne en kunsthistorica Iris werken keihard aan hun carrière, maar heel diep in hun hart zijn de drie ambitieuze meiden o... »
 
 
 
 
 

Een cocktail voor Alice
Een cocktail voor Alice
'Een cocktail voor Alice' is het vervolg op 'Een roos voor Roxanne' en daarmee het tweede deel van een succesvolle reeks romantische boeken die zich afspeelt... »
 
 
 
 
 

Pinguïns & Passie
Pinguïns & Passie
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het derde - zelfstandig te lezen - boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het sup... »
 
 
 
 
 

Het ijsmeisje
Het ijsmeisje
Cupido Hot Romance 18+Lizzy Rumbolds is een ijsmeisje. Wanneer ze met haar knappe vriend Cedric vrijt, moet ze altijd spelen dat ze een orgasme krijgt.Maar z... »
 
 
 
 
 

Sprong naar de liefde
Sprong naar de liefde
Nadat Sandra door haar vriend Rutger in de steek is gelaten, heeft ze het helemaal gehad met de liefde. Zij kan het voortaan wel alleen af in haar leven! Dan... »
 
 
 
 
 

Een roos voor Roxanne
Een roos voor Roxanne
Een zonnige liefdesroman van Anita Verkerk die zich afspeelt op Curaçao! ‘Een roos voor Roxanne’ is de eerste liefdesroman van een nieuwe serie romant... »
 
 
 
 
 

Visies op visie 2
Visies op visie 2
 »