Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lenteliefde & Kersenbloesem
Lenteliefde & Kersenbloesem
'Lenteliefde & Kersenbloesem' is nummer 4 in de succesvolle reeks van romantische boeken die zich afspeelt op het super-de-luxe cruiseschip Cupido, dat met e... »
 
 
 
 
 

Magische Passie
Magische Passie
Een zinderende erotische novelle van bestseller auteur Anita Verkerk!Bonnie droomt van een carrière als topjournalist. Tijdens een congres over Magie spring... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe toekomst
Een nieuwe toekomst
EEN NIEUWE TOEKOMST is het langverwachte vervolg op de veel geprezen roman BEDROGEN LIEFDE.Lees in dit tweede deel hoe het verder gaat met Amber Wilkens en h... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Het eerste deel van een nieuwe reeks romans die zich afspelen op het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en ... »
 
 
 
 
 

Gevaarlijke erfenis
Gevaarlijke erfenis
GEVAARLIJKE ERFENIS speelt zich af in de romantische vallei van de Loire in Frankrijk. Dit prachtige gebied wordt ook wel 'Het land van de 1000 kastelen' gen... »
 
 
 
 
 

Zinderende liefde
Zinderende liefde
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel!Eeuwige LiefdeNadat het leven van de Amerikaanse Myra door e... »
 
 
 
 
 

Eeuwige Liefde
Eeuwige Liefde
Cupido Hot Romance! 18+Als het leven van de Amerikaanse Myra Parker door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid wordt, gaat zij op reis naar Europa o... »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkledi... »