Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eeuwige Liefde
Eeuwige Liefde
Cupido Hot Romance! 18+Als het leven van de Amerikaanse Myra Parker door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid wordt, gaat zij op reis naar Europa o... »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkledi... »
 
 
 
 
 

The Flying Dutchman
The Flying Dutchman
Kelly Wilbers is about to marry handsome Ron, when she finds her... »
 
 
 
 
 

Show met bow
Show met bow
 »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Een vrolijke chicklit van top-auteur Anita Verkerk!Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, ... »
 
 
 
 
 

Oostzee Romance
Oostzee Romance
Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk!Oostzee Romance is een nieuw boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe rom... »
 
 
 
 
 

Myrthe
Myrthe
Dierenarts Myrthe Albers (33) heeft samen met haar studievriendin Chantal een bloeiende praktijk in Soest.Ze is dol op katten en gaat vaak naar shows, waar z... »
 
 
 
 
 

Zinderende liefde
Zinderende liefde
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! Eeuwige Liefde Nadat Myra's leven door een tragisch ongelu... »
 
 
 
 
 

Als een zandkorrel in de wind
Als een zandkorrel in de wind
'Als een zandkorrel in de wind' is een ontroerende liefdesroman, die in 1994 voor het eerst werd uitgebracht.Marja en Robin zijn smoorverliefd op elkaar en d... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemann... »