Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Viva Espana
Viva Espana
Viva España bevat de drie romans van bestseller auteur Anita Verkerk die op het Canarische eilandje Lanzarote spelen.In 'Lentekriebels' vertrekt Karlijn hal... »
 
 
 
 
 

De vliegende Hollander
De vliegende Hollander
Vlak voor haar trouwdag ontdekt Kelly dat haar aanstaande man een ander heeft. In haar bruidsjurk loopt ze de ijskoude zee in en wordt weer wakker op het dek... »
 
 
 
 
 

Passie in Peking
Passie in Peking
Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk,die zich afspeelt in China!Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het ... »
 
 
 
 
 

Oostzee romance
Oostzee romance
Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën.Eerder verscheen in deze ... »
 
 
 
 
 

Leve de liefde!
Leve de liefde!
Levensgenieter Tess heeft het helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te kopen, een prachtig huis, een leuke baan en een superman die haar o... »
 
 
 
 
 

Leve de liefde!
Leve de liefde!
Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk!Levensgenieter Tess heeft het helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te kopen... »
 
 
 
 
 

Het ijsmeisje
Het ijsmeisje
Lizzy Rumbolds is een ijsmeisje. Wanneer ze met haar knappe vriend Cedric vrijt, moet ze altijd spelen dat ze een orgasme krijgt.Maar ze wil zo graag een ech... »
 
 
 
 
 

Een roos voor Roxanne
Een roos voor Roxanne
'Een roos voor Roxanne' is de eerste liefdesroman van een nieuwe serie romantische boeken die zich afspeelt op het bruisende Mangostrand van Curaçao, waar j... »