Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heimwee naar Lanzarote
Heimwee naar Lanzarote
Sinds haar prille jeugd vliegt Marina van Houten (29) in januari met haar ouders naar het Canarische eilandje Lanzarote om te genieten van zon, zee en strand... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemann... »
 
 
 
 
 

Als een zandkorrel in de wind
Als een zandkorrel in de wind
Als een zandkorrel in de wind is een ontroerende liefdesroman, die in 1994 voor het eerst werd uitgebracht.Marja en Robin zijn smoorverliefd op elkaar en de ... »
 
 
 
 
 

Dochter van de zon
Dochter van de zon
Melanie de Jong (25) heet eigenlijk Kiyari. Ze is als peuter door een Nederlands echtpaar geadopteerd.Als Melanie ouder wordt, wil ze dolgraag naar Peru om m... »
 
 
 
 
 

Bedrogen liefde
Bedrogen liefde
BEDROGEN LIEFDE is het meeslepende verhaal van Amber Wilkens, die ervan droomt om een beroemde mannequin te worden.Als het noodlot daar een stokje voor steek... »
 
 
 
 
 

Moeders wil
Moeders wil
In de relatie tussen moeders en dochters botert het niet altijd. Ook als de dochters volwassen zijn en op zoek gaan naar een partner, houden veel moeders gra... »
 
 
 
 
 

Lord of the Marsh
Lord of the Marsh
Hot Romance. When a car crash ruins her future, Myra Parker finds herself desperately... »
 
 
 
 
 

Pinguïns & Passie
Pinguïns & Passie
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het derde - zelfstandig te lezen - boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het sup... »
 
 
 
 
 

Sprong naar de liefde
Sprong naar de liefde
Nadat Sandra door haar vriend Rutger in de steek is gelaten, heeft ze het helemaal gehad met de liefde. Zij kan het voortaan wel alleen af in haar leven! Dan... »