Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carriëre moet wor... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele tele... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »
 
 
 
 
 

De nazaten
De nazaten
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed ... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet, wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vr... »
 
 
 
 
 

De naakte waarheid
De naakte waarheid
Waarom faken vrouwen orgasmes? Hebben mannen eigenlijk wel een kinderwens? Bestaan er foute vrouwen? Mag je als vrouw op mannen jagen? Is het normaal dat hij... »
 
 
 
 
 

Help! De meester is een vreetzak
Help! De meester is een vreetzak
Help! De Meester Is Een Vreetzak! 2CD Luisterboek »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig vers... »
 
 
 
 
 

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hog... »