Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze is in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hog... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
<p>Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar dr... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Hoe nu verder?
Hoe nu verder?
Zeventien jaar lang schreef Saskia Noort columns voor de <i>LINDA. </i>over liefde, moederschap, daten en seks - maar ook over het kronkelige pad van het sin... »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig vers... »
 
 
 
 
 

Stomme oen
Stomme oen
Bo slaapt bijna in de auto. Mama moet tanken. 'Blijf maar lekker liggen Bo', zegt ze. En ze gaat de winkel in. Ineens is daar een man. Hij steelt mama's auto... »
 
 
 
 
 

Bonuskind
Bonuskind
Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele tele... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »