Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spoorzoekers
Spoorzoekers
De serie ik lees! Is bestemd voor kinderen die leren lezen. De boeken sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. Dit boek is geschreven op AVI 4.
Spoor... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
<p>Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze me... »
 
 
 
 
 

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Debet van Saskia Noort is het vervolg op De eetclub. De karakters komen allemaal weer terug in dit boek, gerijpter, gevormd door het leven en gehaaider dan o... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

Afgunst & Een goed huwelijk
Afgunst & Een goed huwelijk
Twee spannende verhalen over een crime passionnel van de koningin van de Nederlandse thriller Over Afgunst.Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, t... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Help! De meester is een vreetzak
Help! De meester is een vreetzak
Help! De Meester Is Een Vreetzak! 2CD Luisterboek »