Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huidpijn
Huidpijn
Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom... »
 
 
 
 
 

Debet
Debet
Debet van Saskia Noort is het vervolg op De eetclub. De karakters komen allemaal weer terug in dit boek, gerijpter, gevormd door het leven en gehaaider dan o... »
 
 
 
 
 

alle columns
alle columns
Niet meer weg te denken uit het leven van velen: de columns van Saskia Noort. Omdat zij schrijft over herkenbare gebeurtenissen uit het leven die ons raken, ... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
<p><em>Koorts </em>is een spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort.</p><p>Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet wordt ze geconfronteerd met ... »
 
 
 
 
 

Nieuwe buren
Nieuwe buren
Na een zware periode betrekken Eva en Peter zonder veel enthousiasme hun pas opgeleverde villa in een vinex-wijk. Tijdens een buurtborrel leren ze hun nieuwe... »
 
 
 
 
 

De eetclub
De eetclub
Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wo... »
 
 
 
 
 

Koorts
Koorts
 »
 
 
 
 
 

Stromboli
Stromboli
<p>Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig v... »